Velkommen til Ryvang 1

Hvem er vi?
Ryvang 1 er en udflytterbørnehave som hører til Nørrebro, normeret til 
64 børn i alderen 3-6 år fordelt på 3 stuer.

Beliggenhed
Vi har opsamling på "Basen" i Jesper Brochmandsgade 6 på Nørrebro, og hver morgen kører vi med bus ud til Ryparken ved Mindelunden og Ryvangens Naturpark hvor vi har et stort sortbejdset træhus og stor grøn legplads med direkte adgange til naturparken.

Fordele
Fordi vi ligger kun 4 km fra Nørrebro kan man frit vælge at benytte basebussen eller aflevere/hente ude i børnehaven. Som barn får man derfor udflytterbørnehavens fordele med meget plads og udeliv, samtidig med at man som forældre kan vælge i hvor lang tid barnet skal opholde sig i børnehaven.

Rundvisning
Der er normalt  rundvisning ude i børnehaven på Rymarksvej 123 den sidste fredag i hver måned. Ring til os på telefon 33 66 35 00 , vælg en stue og fortæl at I kommer.

PÅ GRUND AF CORONA ER RUNDVISNING FLYTTET TIL TORSDAG D. 26/11 KL. 15.45 - RING HVIS DU ØNSKER AT DELTAGE 

RUNDVISNING i 2021:

TORSDAG d. 28/1.kl. 15.45

Telefon til opsamlingsstedet Basen på Nørrebro er 35 36 08 82Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.